ERP Software engineer - bijbaan

ERP Software engineer - bijbaan

  • Geplaatst op 10 mei 2022
  • AEMICS BV
  • Oproepbasis

Op zoek naar een leuke bijbaan? AEMICS zoekt een software engineer voor optimaliseren van AEMICS ERP. AEMICS probeert continue de interne werkmethoden en processen te verbeteren door automatisering. Hiervoor heeft AEMICS een eigen ERP systeem ontwikkelt met een database waarin inmiddels meer dan 10.000 elektronica componenten en artikelen zijn opgenomen. AEMICS ERP wordt gebruikt op de productie werkvloer, tijdens het inkoopproces en bij het ontwerpen van nieuwe producten. Elke gebruiker heeft zijn eigen perspectief en wensen voor het gebruik van dit systeem.
In deze bijbaan doe je onderzoek naar de wensen van gebruikers van AEMICS ERP en ga je deze implementeren, testen en evalueren met de gebruikers.

Stage of (bij)baan?

Bijbaan

Relevante opleidingen

Elektrotechniek
Technische Informatica

Wat wordt er verwacht?

We verwachten dat je kennis hebt van database systemen en kunt programmeren in python (of dit wil leren). Daarnaast ben je in staat om samen met gebruikers mogelijke verbeteringen te onderzoeken en te vertalen naar een implementatie.

Wat wordt er geboden?

Een leuke bijbaan binnen je vakgebied. Flexibiliteit in uren en werklocatie (thuis of bij AEMICS). Je wordt intern begeleid om kennis op te doen over het AEMICS ERP systeem. Je wordt betrokken bij de procesverbeteringen binnen AEMICS.

 

Interesse? neem dan snel contact op voor het maken van een kennismakingsgesprek.