Technisch tekenaar / werkvoorbereider

Technisch tekenaar / werkvoorbereider

  • Geplaatst op 3 mei 2022
  • Van Keulen Interieurbouw
  • Vaste dienstverband

Van Keulen Interieurbouw is een familiebedrijf met een lange historie. Alles wat we doen is gericht op één doel: de wensen van onze klanten tot in detail waarmaken. Na 75 jaar van groei en ontwikkeling zijn we een toonaangevende en gerespecteerde speler in de Nederlandse interieurbouw en winkelinrichting. Maar boven alles zijn we nog steeds een familiebedrijf, er zijn maar weinig bedrijven waar mensen zich zo thuis voelen als bij ons!

Stage of (bij)baan?

Baan

Relevante opleidingen

Werktuigbouwkunde
Industrieel Product Ontwerpen

Wat wordt er verwacht?

Als technisch tekenaar / werkvoorbereider, zet je meubels op in de 3D omgeving van IronCAD, voorzie je ze van de nodige materialen en productieprocessen, en bepaalt de routing door de fabriek in Nijverdal.
Je pleegt waar nodig overleg met de meubelmaker, metaalbewerker of verkoop binnendienst voor een perfecte oplossing. Verder houd je je bezig met het uitdenken en uitwerken van nieuwe producten waarbij rekening gehouden wordt met vervoer en plaatsing.

Wat wordt er geboden?

-. Een mooie werkplek met genoeg collega’s om mee samen te werken en te sparren;
-. Een plek met veel perspectief, waar je veel groeimogelijkheden krijgt en verder kan ontplooien door cursus, opleiding en interne groei;
-. Flexibele werktijden;
-. De intentie om jou langere tijd aan onze organisatie te verbinden;
-. Een goed en marktconform salaris;
-. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 43 vrije dagen, collectieve ziektekostenverzekering, een fietsplan en bedrijfsfitness;
-. Veel vrijheid en afwisseling in je werk, waarbij elke dag anders is en vol staat met technische uitdagingen.

 

Neem eveneens contact op als je op zoek bent naar een stage- of afstudeerplek!