Aanmelden LED BedrijvenDag 2023

Wij zijn erg verheugd om te horen dat uw bedrijf zich wil aanmelden voor de LED BedrijvenDag 2023 op 10 mei.

De aanmelding is helaas geen garantie voor een plek op de bedrijvendag zelf, wegens een beperkt aantal plekken kan het zijn dat wij u helaas niet kunnen verwelkomen op deze bedrijvendag. De commissie zal er uiteraard alles aan doen om zo veel mogelijk bedrijven te kunnen verwelkomen.

Wij hebben nog wat informatie van u en uw bedrijf nodig om mailcontact te minimaliseren en de aanmelding zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zou u daarom het onderstaande formulier kunnen invullen?

LET OP! Het indienen van deze aanmelding is nog geen garantie tot deelname. Het indienen van deze aanmelding geeft dan ook nog geen (betalings)verplichtingen met zich mee!

Velden met een '*' zijn verplicht.

Bedrijfsgegevens
Noteer hier de volledige bedrijfsnaam van uw bedrijf.
Geef hier aan met wie de commissie contact moet opnemen.
Noteer hier uw e-mailadres.
Noteer hier het telefoonnummer van een aanwezige werknemer. Voor communicatie met spoed en communicatie op de dag zelf.
Pakket keuze
Kies hier uw gewenste pakket, het verschil tussen beide pakketten betreft het stand formaat en de tafel(s). Pakket A kost 250 euro en pakket B kost 450 euro.
Informatie voor de organisatie
Geef hier aan met hoeveel personen u verwacht aanwezig te zijn, mocht dit later nog wijzigen, geef dit dan aan bij uw contact persoon van de bedrijvendag commissie.
Heeft uw bedrijf er behoefte bij om een optionele lezing te geven? Let op! Er zijn maar een beperkt aantal plekken en dit geeft nog geen garantie voor een plek in de planning.
Beschrijf in een aantal zinnen wat uw bedrijf doet.
Factuurgegevens

Indien uw bedrijf wordt uitgenodigd om deel te nemen aan de bedrijvendag en deze door u geaccepteerd wordt, zal de factuur worden verstuurd naar de hieronder in te vullen tenaamstelling.
Deze dient binnen de vernoemde periode te worden voldaan. Indien de factuur niet voor de deadline is betaald kunnen wij geen deelname aan de bedrijvendag toestaan.
Deze informatie wordt nu tijdelijk opgenomen om mailcontact te minimaliseren en de toekomstige uitnodigingen zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Hiermee hopen wij ook te voorkomen dat de bedrijvendag niet meer kan worden georganiseerd door financiële tekortkomingen.

Bijvoorbeeld een verwerkingsnummer, PO-nummer of extra instructies voor het versturen van een factuur.
Algemene informatie
Geeft u hier aan of u gebruik wil maken van een parkeerplaats (hier zijn geen extra kosten aan gebonden) Let op! Elk bedrijf ontvangt maximaal 1 uitrijkaart.
Geef hierbij eventuele allergieën en/of dieetwensen aan voor de lunch. Mocht dit later nog wijzigen, geef dit dan aan bij uw contact persoon van de bedrijvendag commissie.
Indien u een korte vraag en/of opmerking heeft kunt u deze hier achterlaten. Voor meerdere vragen en/of opmerkingen verzoeken wij u om contact met de bedrijvendag commissie.

Mogelijk gemaakt door