Het is zover! 10 mei is om de hoek.

Gedurende de hele woensdag zal het mogelijk zijn langs te komen. Heb jij een specifiek bedrijf waar je mee wil praten, of wil jij weten wat in de regio en daarbuiten allemaal gebeurt? Dan is dit je kans! 

Bijna 60 bedrijven zullen aanwezig zijn in de hal, kantine en de bakery. Kijk rustig op de plattegrond, of zoek alvast een leuk bedrijf uit op de website.

Deelnemende Bedrijven   Plattegrond


Van 09:00 tot 16:30 kan je rondlopen.

Eerstvolgende bedrijvendag

Geen aanstaande evenementen

ABD_Logo_DEF_2023.png
Lezingen_en_Kennis_Cafe.png

Lezingen en Kennis Café

Er worden ook presentaties gegeven bij de Lezingen en bij het Kennis Café. Hier zullen vertegenwoordigersover hun projecten en bedrijf kunnen vertellen. Stel ze alle vragen en hoor wat zij te bieden hebben!

Beide vinden plaats in het Grand Café S0.16.

Bij het Kennis Café krijg je van ons het eerste drankje!

Vacaturebank

Op de vacaturebank kunnen bedrijven al hun vacatures plaatsen voor studenten die  zoeken naar (bij)banen of stages. Zo kan jij goed voorbereid aankomen, of thuis nog eens nakijken of er iets voor jou bij zit!

Vacaturebank

vacaturebank_plaatje.png

Jaarlijks organiseren verenigingen van de academie Life Science, Engineering en Design (LED) de jaarlijkse BedrijvenDag LED op Saxion. Het doel van deze bedrijvendag is om studenten kennis te laten maken met het bedrijfsleven. Het is ook de ideale mogelijkheid om oud studenten of stagelopende iets te laten vertellen over hun ervaring bij het bedrijf.

Voor bedrijven die gerelateerd zijn aan de studies van de verenigingen is deze dag een perfecte kans om hun bedrijf en stage- en/of afstudeerprojecten bekend te maken. Wij organiseren deze bedrijvendag voornamelijk om onze studenten op weg te helpen bij het zoeken naar een stage/ afstudeer opdracht.

Voor de studenten is de bedrijvendag de perfecte kans om alvast kennis te maken met de bedrijfswereld verbonden aan hun studie, op zoek te gaan naar een stage of afstudeer plek of als zelfs te kijken naar een plek waar je later eventueel zou kunnen werken.

Mogelijk gemaakt door